Innovatieve Snijbloemen

SIGN organiseert een ontwerpwedstrijd om te komen tot een nieuw, slim, ruimtebesparend concept voor snijbloemen. Achterliggend doel is het motiveren van consumenten om snijbloemen in huis te halen. SIGN gaat het winnende ontwerp doorontwikkelen.

‘Bloemen houden van mensen’, zo luidt een oude reclameslogan. Het omgekeerde is ook waar: mensen houden van bloemen. Bloemen maken mensen rustiger en vrolijker. Bloemen en planten brengen geluk en helpen bij depressie. Uit onderzoek blijkt dat veel (jonge) mensen vaker bloemen willen kopen om hun huis op te vrolijken, maar ze zien veel belemmeringen. Vaak speelt ruimtegebrek een rol. Met de trend van strakke inrichtingen en dat steeds meer kleine woonruimtes en appartementen worden gebouwd, zoekt SIGN naar een slim, aantrekkelijk en ruimtebesparend concept voor snijbloemen dat integratie in het moderne dagelijkse leven mogelijk maakt. De einddatum voor inzendingen is 15 juni 2016. Iedereen kan meedoen, of je nu ontwerper, bloemist, tuinder of consument bent.

Lees meer over het ontwerpwedstrijd 'Smart Space Design 4 Flowers'. 

gepubliceerd: 2016-05-24 | tagged: nieuws ontwerpwedstrijd

Waard&vol Groen

Dewi HartkampDewi Hartkamp
Programmamanager
+31 (0)6 53 13 19 44
Email Dewi Hartkamp
Dewi Hartkamp op Twitter

Logo Glastuinbouw Nederland Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland.
SIGN werkt voor de uitvoering van haar innovatie- programma samen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

VacatureVacature
Gedetacheerd
vanuit min. LNV

Email Dewi Hartkamp