Gebruikmaken van het Living Lab

1. Ik wil zelf gebruik maken van het Living Lab

2. Ik wil graag dat het Living Lab (in samenwerking) mijn experimenten of projecten uitvoert

3. Ik ben student en wil meewerken aan een project

Kom je er niet uit, wil je de lokatie eenmalig voor een dagdeel gebruiken of heb je

een andere vraag over het Living Lab neem contact op met Elise van Nunen.

Ik wil zelf gebruikmaken van het Living Lab

Ik ben ondernemer, ontwerper of student en ik heb een project of experiment dat ik met behulp van de faciliteiten van het Living Lab wil uitvoeren.

Dit kan, na een gratis intake gesprek van maximaal 2 uur waarin we samen bekijken hoe het Lab door jou benut kan worden kan je aan de slag wanneer het je zelf uitkomt. 

Een afspraak voor een intakegesprek kan je inplannen door te mailen naar Elise van Nunen 

Het Living Lab voert mijn experimenten of projecten uit

Ik ben ondernemer , ontwerper of student en ik heb een project of experiment dat ik graag (deels) zou willen uit laten voeren door het Living Lab. Dit is omdat ik nog niet helemaal helder heb wat voor project ik wil uitvoeren of hoe ik het moet vormgeven, omdat ik graag een koppeling met een student zou willen of omdat ik zelf niet de capaciteit, tijd of expertise heb om onderzoeken zelf uit te voeren.

Dit kan, na een gratis intake gesprek van maximaal 2 uur waarin we samen bekijken hoe het Lab kan bijdragen aan het boogde experiment. Mogelijkheden zijn dat het Living Lab in opdracht zelfstandig het onderzoek uitvoert en vormgeeft, dat de vraagstukken voor afstudeeronderzoeken/stages bij TU Delft (o.a. Productontwikkeling), Universiteit Utrecht (o.a. Bio inspired innovation) en InHolland (o.a. productietechnologieën) worden aangeboden of dat we in samenwerking met jou een (wetenschappelijk) onderzoek opzetten.

Een afspraak voor een bezoek of intakegesprek kan je inplannen door te mailen naar Elise van Nunen

Ik ben student en ik wil graag stage lopen of meewerken

Ik ben student en ik ben geïnteresseerd in duurzaamheid en innovatie in de tuinbouwsector. Ik ben opzoek naar een inspirerende stageplek waar ik mijn kennis verder kan ontwikkelen en met de diverse toepassing en verwaardiging van tuinbouwreststromen aan de slag kan.

Dat kan, wij bieden een beperkt aantal stageplekken per jaar aan, afhankelijk dan de hoeveelheid lopende projecten en de begeleidingsmogelijkheden die wij studenten daarin kunnen bieden. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je zelf al een sterk idee hebt over een project dat je zou willen uitvoeren. Wij zouden dan met jou samen opzoek kunnen gaan naar een geschikte teler/reststroom producent waarmee we een samenwerking kunnen aangaan.

Je kan met ons een afspraak inplannen via SIGN Living Lab 

Waard&vol Groen

Dewi HartkampDewi Hartkamp
Programmamanager
+31 (0)6 53 13 19 44
Email Dewi Hartkamp
Dewi Hartkamp op Twitter

Logo Glastuinbouw Nederland Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland.
SIGN werkt voor de uitvoering van haar innovatie- programma samen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Arjan van SteekelenburgArjan
van Steekelenburg

Gedetacheerd
vanuit min. LNV
+31 (0)6 20 01 99 74
Email Dewi Hartkamp