Hoe maakt u van een idee een concreet, winstgevend tuinbouwproduct?

SIGN en Syntens kunnen u in 3 eenvoudige stappen helpen!

 

Misschien heeft u een goed idee en heeft u hulp nodig bij de vervolgstappen. Of bent u misschien op zoek naar een goed idee om met uw product onderscheidend te worden van de rest? SIGN en Syntens hebben een stappenplan ontwikkelt om u daarbij te helpen. Hiermee ontwikkelt u uw beste eigen idee tot een nieuw concreet product-markt-concept voor uw bedrijf en geeft u het handen en voeten om het succesvol aan uw collega’s en uw klanten te verkopen.

 

Onder begeleiding van innovatiebureau Sunidee gaat u brainstormen over nieuwe ideeën. Na de brainstorm wordt er voor u een advies gemaakt door Sunidee welke ideeën het beste passen bij uw bedrijf.

Heeft u al een idee dan helpen wij u met de stappen die voor u onbekend zijn. In een tijdspad variërend van 3 maanden tot een jaar helpen wij u stap voor stap met het ontwikkelen van een product-markt concept.

 

Het totale stappenplan ziet er als volgt uit:

Stap 1: Bepaal uw beste idee!

17 januari: 1e workshop, waarin u geholpen wordt om tot goede ideeën voor uw bedrijf te komen

Een week later ontvangt u een adviesrapport met de meest veelbelovende ideeën voor uw bedrijf

7 februari: Vrijblijvend inloopspreekuur om het advies en uw eigen ideeën te bespreken

 

Stap 2: Ontwikkel uw beste idee tot een nieuw marktconcept!

14 februari: 2e workshop waarin u uw gekozen idee uitwerkt tot een concreet en uniek marktconcept

 

Stap 3: Maak uw nieuwe marktconcept verkoopklaar!

Vanaf 20 februari start u met een individuele begeleiding door Syntens om uw nieuwe marktconcept verkoopklaar te maken. Syntens heeft voor individuele begeleiding jaarlijks per ondernemer ongeveer 16 uren kosteloos beschikbaar!

 

Data en locatie

Workshops: 17 januari en 14 februari van 13:00 tot 18:00 uur in de Demokwekerij, Zwethlaan 52 te Honselersdijk.

Inloopspreekuur: 7 februari van 09:00-18:00 uur in de Demokwekerij te Honselersdijk.

 

Kosten en aanmelden

Door sponsorbijdragen van Syntens en Sunidee kunnen de kosten voor de workshops en de individuele begeleiding voor u beperkt blijven tot € 1.150,- excl. btw. Wilt u zich aanmelden? Wees er snel bij, er is beperkt plaats. Klik hier voor een aanmeldingsformulier.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jonica de Bruijn van Syntens (jonica.debruijn@syntens.nl of 06 538 465 68) of met Leon Op de Beek van SIGN (lodbeek@ltonoordglaskracht.nl of 010 800 8406).

 

SIGN (www.innovatieglastuinbouw.nl) is een initiatief van LTO Glaskracht Nederland. Zij heeft voor de uitvoering van haar werkprogramma een alliantie met InnovatieNetwerk, een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. SIGN richt zich op strategische, grensverleggende innovaties ter versterking van de topsector Tuinbouw&Uitgangsmaterialen.

Syntens (www.syntens.nl) is opgericht op initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en houdt zich bezig met voorlichtings- en activeringsactiviteiten gericht op duurzame vernieuwing bij ondernemers in het MKB.

Sunidee (www.sunidee.com) is een gerenommeerd en ervaren bureau dat met A-merk fabrikanten en retailers nieuwe concepten ontwikkelt.

 

gepubliceerd: 2012-08-27 | tagged: nieuws

Waard&vol Groen

Dewi HartkampDewi Hartkamp
Programmamanager
+31 (0)6 53 13 19 44
Email Dewi Hartkamp
Dewi Hartkamp op Twitter

Logo Glastuinbouw Nederland Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland.
SIGN werkt voor de uitvoering van haar innovatie- programma samen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Peter OeiPeter Oei
Gedetacheerd
vanuit min. LNV
+31 (0)6 51 54 28 82
Email Dewi Hartkamp